Obory pro tento školní rok obsazeny. Co takhle od nového TCM v Ostravě, Houbová terapie v Ostravě nebo Bylinky ve Zlíně?

Blog

Zde najdete aktuality od nás a taky zajímavé články na témata alternativních medicín, jógy a QiGongu!

Naše přímé weby pro vaši lepší orientaci u nás

26. 2. 2018

Pro zjednodušení navigace na webu naší školy jsme pro vás připravili několik přímých webů, jež vás přesměrují přímo na příslušné stránky: DIETETIKA TCM: www.dietetikatcm.cz DIAGNOSTIK: www.diagnostiktcm.cz MASÁŽE TUINA: www.tuinaostrava.cz AURIKULOTERAPIE: www.aurikulo.cz

3.–4. března: Aromaterapie v praxi – 1. víkendovka

22. 2. 2018

Už za týden proběhne první ze dvou skvělých víkendovek výborné plzeňsko-pražské odborné aromaterapeutky Míši Makulové. Ještě je pár míst, která můžete zaplnit. Čeká vás teorie, ale především praxe… a věřte, že poznatky z víkendovky uplatníte po celý svůj další život! Více informací ke kurzu najdete zde.

Pět elementů pro zdravý a šťastný život (cyklus přednášek)

29. 1. 2018

Nejste si jisti, jestli je tradiční čínská medicína to, co by vás zajímalo? Chcete ochutnat její teorii i praxi? Chcete se dozvědět, jak fungují podle TCM lidské orgány a jejich soustavy? Přesně pro vás je tento cyklus přednášek, který probíhá už ve třetím běhu a je doplněn o novou přednášku o léčivých houbách našich lesů. Od dubna 2018 v naší škole! Podrobnosti zde.

Duben 2018: Qi Gong, meditace a taiji v Číně

4. 12. 2017

Qi Gong, meditace, taiji, možnost lekcí čínštiny přímo v Číně, to vše s naší lektorkou Wendy a Martinem Křížem! Podrobnosti najdete zde. Tři dubnové týdny můžete prožít s Wendy a Martinem Křížem v Číně při intenzivní práci na sobě samých…

Prášek z cordycepsu

21. 11. 2017

Cordyceps je výborná houba pro toto zimní roční období – doplňuje ledviny, energii, posiluje. Mycomedica, náš spřízněný partner, jehož produkci věříme, uvádí na trh novinku – prášek z Cordycepsu, který působí jemněji než dosud prodávaný extrakt. Více informací najdete zde.

3. 12. 2017: Večer pro krásné ženy

16. 11. 2017

I studentky, učitelky a terapeutky TCM chtějí být krásné! 🙂 Zveme vás na první ze čtyř výjimečných setkání pro každé z ročních období. Těší se na vás Gabka Soldánová, již si určitě pamatujete ze Dne pro férový život 2017, neboť u jejího stolku, kde lidem dělala automatickou kresbu jejich zdravotního stavu, bylo po celých šest hodin narváno a fronta se tvořila mnoho metrů daleko… A protože Gabka se kromě automatické kresby živí také kosmetikou a je zastánkyní zdraví z přírody, můžete se těšit nejen na její povídání o tom, jak se o sebe starat, abychom byly krásné nejen zevnitř, ale i navenek, ale taky na praktické zkoušení těch nejkvalitnějších kosmetických přípravků, jež na trhu existují. Podrobnosti o akci najdete zde.

25. 11.: Jste už přihlášeny na sexuální vyladění podle TCM? 🙂

10. 11. 2017

V sobotu 25. listopadu proběhne celodenní workshop s Mgr. Janou Kubíčkovou, majitelkou, zakladatelkou a provozovatelkou úspěšného serveru Přírodní lékárna, která praktikuje na principech tradiční čínské medicíny vlastní poradenskou praxi, a to zejména pro ženy. Tvrdí zároveň ovšem, že TCM není zcela schopna pojmout celistvost člověka a že je nutné při stanovování postupů léčby využít také další možnosti takzvaných alternativních postupů. V tomto jejím aktuálním workshopu se máte nač těšit! Bližší informace najdete zde.

Obory pro školní rok 2018/19

6. 11. 2017

Od školního roku 2018/19 pro vás máme tradiční, ale i nové obory: Diagnostik TCM, běh 2018/20 Dietetika (2018/19) Tuina (2018/19) Aurikuloterapie (2018/19) Umění ruských masáží (2019)

Terapeut tradiční čínské medicíny – jak provozovat praxi v současné nejisté legislativě?

25. 9. 2017

Protože se nás řada studentů i zájemců o studium opakovaně ptá, zda budou moci mít ordinaci TCM poté, co vystudují naši školu TCM (nebo jinou v ČR), s ohledem na současné legislativní změny týkající se provozování TCM v ČR, na této stránce pro vás aktualizujeme základní informace, jež jsou prozatím dostupné:

25. 11. 2017: Kultivace ženské sexuální energie (celodenní workshop)

24. 9. 2017

V sobotu 25. 11. proběhne celodenní workshop s Mgr. Janou Kubíčkovou, majitelkou, zakladatelkou a provozovatelkou úspěšného serveru Přírodní lékárna, která praktikuje na principech tradiční čínské medicíny vlastní poradenskou praxi, a to zejména pro ženy. Tvrdí zároveň ovšem, že TCM není zcela schopna pojmout celistvost člověka a že je nutné při stanovování postupů léčby využít také další možnosti takzvaných alternativních postupů. V tomto jejím aktuálním workshopu se máte nač těšit!

Jaro 2018: Teorie a praxe s Bachovými esencemi

23. 9. 2017

Vymazlená víkendovka, která je vhodná pro všechny, kdo ve svém životě řeší psychické a emoční problémy,nebo kdo znají někoho, kdo tyto problém má, a chtějí mu pomoci. Rovněž výborné pro terapeuty, aby díky Bachovým esencím rozšířili možnost svého terapeutického působení. Za neskutečnou cenu s vynikající MUDr. Petrou Uríkovou.

Fonoforéza – práce s vibracemi na akupresurních drahách

15. 9. 2017

Nadcházející víkendovka je vhodná pro studenty i praktikující terapeuty tradiční čínské medicíny, maséry a rovněž pro všechny, kdo pracují i s jinými systémy, v nichž se zohledňují meridiány a čakry. Naučíte se na akupresurních drahách pracovat s mnoha druhy ladiček – ladičkami Země, planet i ladičkami s násadami z drahých kamenů, z různých materiálů a pro různá energetická vyladění. O víkendu se zkrátka naučíte vše, co potřebujete k práci na nejjemnějších energetických strukturách sebe, svých dětí i klientů…

Přihlašte se k odběru newsletteru

-

Děkujeme za přihlášení!

Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě.

Něco se pokazilo, zkuste to ještě jednou.