Jak využít běžné koření pro lepší zdravotní stav
Seznamte se s běžným kořením a využívejte ho rovněž cíleně pro lepší zdraví!
Délka kurzu: 3 hodiny Kapacita: 30 lidí Adresa: Online Termín: 30. 4. 2021 (17.00–20.00)
Zveme vás na páteční online přednášku s Romanou Farnou, která je vhodná
- pro vás, kteří rádi vaříte, dosud jste používali koření jen pro zlepšení chuti a vůně pokrmů a nápojů a teď vás začínají zajímat i léčivé vlastnosti koření a jejich směsí
- pro vás, kteří se nebojíte zkoušet nové recepty a jiné chuti
Obsah:
- rozdělení koření do základních skupin podle účinků, které na nás mají
- na co si dát při výběru koření pozor
- míchání kořenících směsí
- doporučení, jak využít koření pro omezení nežádoucího působení některých jídel a nápojů na naše zdraví
- doporučené druhy koření pro různé věkové skupiny + recepty některých jídel
- doporučené druhy koření pro různé zdravotní potíže + recepty některých jídel

Romana Farna
Masérka a terapeutka s dlouholetou praxí a certifikovaná lektorka jógy.
Cíle přednášky
- motivovat ke zdravějšímu vaření
- používat koření vědomě s tím, že budete znát jeho účinky a působení
- dovolit si tvořit kreativní a léčebné kořenicí směsi
V ceně je zahrnuto:
- lektorský výklad
- závěrečná diskuse
- zaslání pdf souboru s prezentací po přednášce
Nemáte čas, ale máte zájem?
- přednášku je možné poslat v záznamu (formát mp4)
- v tomto případě je cena přednášky stejná, jen svůj požadavek napište do poznámky při přihlašování
Fotogalerie
Během přednášky vás čekají i fotografické inspirace, z nichž ukázky vidíte níže.


