Zveme vás na studium oboru Bylinoznalství – fytoterapie, který začne praktickými letními víkendovkami od konce června.

Jak využít běžné koření pro lepší zdravotní stav

Seznamte se s běžným kořením a využívejte ho rovněž cíleně pro lepší zdraví!

Délka kurzu: 3 hodiny Kapacita: 30 lidí Adresa: Online Termín: 30. 4. 2021 (17.00–20.00)

Zveme vás na páteční online přednášku s Romanou Farnou, která je vhodná

  • pro vás, kteří rádi vaříte, dosud jste používali koření jen pro zlepšení chuti a vůně pokrmů a nápojů a teď vás začínají zajímat i léčivé vlastnosti koření a jejich směsí
  • pro vás, kteří se nebojíte zkoušet nové recepty a jiné chuti

Obsah:

  • rozdělení koření do základních skupin podle účinků, které na nás mají
  • na co si dát při výběru koření pozor
  • míchání kořenících směsí
  • doporučení, jak využít koření pro omezení nežádoucího působení některých jídel a nápojů na naše zdraví
  • doporučené druhy koření pro různé věkové skupiny + recepty některých jídel
  • doporučené druhy koření pro různé zdravotní potíže + recepty některých jídel
Studenti
200 Kč
Veřejnost
300 Kč

Romana Farna

Masérka a terapeutka s dlouholetou praxí a certifikovaná lektorka jógy.

Více o lektorovi

Cíle přednášky

  • motivovat ke zdravějšímu vaření
  • používat koření vědomě s tím, že budete znát jeho účinky a působení
  • dovolit si tvořit kreativní a léčebné kořenicí směsi

V ceně je zahrnuto:

  • lektorský výklad
  • závěrečná diskuse
  • zaslání pdf souboru s prezentací po přednášce

Nemáte čas, ale máte zájem?

  • přednášku je možné poslat v záznamu (formát mp4)
  • v tomto případě je cena přednášky stejná, jen svůj požadavek napište do poznámky při přihlašování

Fotogalerie

Během přednášky vás čekají i fotografické inspirace, z nichž ukázky vidíte níže.

Z produkceVemírné kuře