4. 6. 2021: Jak využít ovoce naše i cizokrajné pro lepší zdravotní stav
Přednáška o tom, jak můžeme jednotlivé druhy ovoce využít pro lepší zdraví sebe i blízkých.
Délka kurzu: 3 hodinyKapacita: 30 lidíAdresa: Online Termín: 4.6.2021 (17.00–20.00)
Zveme vás na páteční online přednášku s Romanou Farnou, která je vhodná
- pro nás všechny, kteří máme rádi ovoce – rádi je konzumujeme, zavařujeme, nakládáme do alkoholu, sušíme nebo i pěstujeme a vlastnoručně sklízíme
Obsah:
-
rozdělení ovoce podle chutí a podle jejich působení:
-
bude nás zahřívat, nebo ochlazovat?
-
které nám pomůže hubnout?
-
ze kterého budeme přibývat na váze?
-
které bude imunitu posilovat a které spíše oslabovat?
-
můžeme konzumací ovoce nebo výrobků z něj ovlivnit činnost těla a vnitřních orgánů?
-
jak můžeme kombinovat ovoce s bylinkami?
-
které ovoce se hodí do kaší?
-
po kterém ovoci večer dobře usneme, a po kterém naopak ne?
-
jaký názor na ovoce má tradiční čínská medicína a jaký názor má ájurvéda?
-
některé tipy na to, jak ovoce zpracovat a využít pro sebe a své blízké co nejlépe
-
představení některých méně známých druhů ovoce – proč je vyzkoušet
-
Romana Farna
Celostní terapeutka, lektorka a masérka s dlouholetou praxí. Certifikovaná lektorka jógy.
Cíle přednášky
-
zorientovat se ve výhodách a nevýhodách konzumace ovoce
-
naučit se využít ovoce jako výborný prostředek pro udržení a obnovu zdraví
-
zjistit, které ovoce je pro vhodné pro jaké roční období
-
zjistit, které ovoce je vhodné právě pro vás
-
naučit se eliminovat nebo neutralizovat nežádoucí působení ovoce
V ceně je zahrnuto:
- lektorský výklad
- závěrečná diskuse
- zaslání pdf souboru s prezentací po přednášce
Nemáte čas, ale máte zájem?
- přednášku je možné poslat v záznamu (formát mp4)
- v tomto případě je cena přednášky stejná, jen svůj požadavek napište do poznámky při přihlašování
Fotogalerie
Během přednášky vás čekají i fotografické inspirace, z nichž ukázky vidíte níže.