Obory pro tento školní rok obsazeny. Co takhle od nového TCM v Ostravě, Houbová terapie v Ostravě nebo Bylinky ve Zlíně?

Zuzana Kmeťová

Shanti yoga studio v Ostravě bylo prvním místem, kde se jako začínající lektorka skupinových lekcí jógy objevila. Bylo to na podzim roku 2017.

Shanti yoga studio v Ostravě bylo prvním místem, kde se jako začínající lektorka skupinových lekcí jógy objevila. Bylo to na podzim roku 2017. Její působení v Shanti předcházely individuálně koncipované lekce. Lektorování se s necelou roční pauzou věnuje dodnes. Její specializací je autentická jemná relaxační jóga. Miluje jemnost jógové terapie a práci s energiemi. Inspiraci čerpá jednak ze znalostí absolvovaných kurzů a školení, ale zejména ze své letité osobní praxe. Jógu nejen předává, ale i intenzivně žije.

Lekce jsou prožitkové, plné absolutní koncentrace na přítomnost (do těla) v jemných pozicích nebo náznacích pozic inspirované jógovou terapií. V tomto stavu se fyzické tělo dostává do hlubokého uvolnění a my mu tak umožníme jemnou práci skrze svaly, šlachy, klouby, které nenásilně posilujeme a protahujeme. Práce s energiemi skrze tělo, mysl a napojení sama na sebe je pravidelnou součástí jejich relaxací.

Zuzana vede také hluboké relaxace a jógové spánky (jóga nidra), které jsou unikátní záležitostí.

“Jóga není o pozicích, ale o hlubokém spojení se se sebou. Pokud se nám to povede, krásně si odpočineme a načerpáme tolik potřebné nové síly.”

Nechte se zlákat na její relaxační nebo ranní startovací lekce jemné jógy, povede Vás s láskou a radostí jí vlastní 🙂

Absolvované vzdělávání v oboru celostní medicína:

  • 2014-2015 – certifikace, splnění podmínek pro lektorování, rádža jógy ve Škole jógy Karakal, Frýdek-Místek
  • 2018 – Jógová terapie, Modul I. Tělo jako chrám, Arsha Yoga Guruklam, Kérala
  • 2019 – jóga pro těhotné podle Andrey Smékalové, Český svaz aerobiku a fitness Fisaf.cz
  • 2019–2020 – Jógová terapie pro učitele jógy II. třídy, Český svaz jógy Praha, manželé Kneisslovi
  • 2016 – dodnes praxe lektora jógy (individuální jógová terapie, skupinové lekce v Shanti Yoga Studio Ostrava, Rekondiční centrum Fénix Poruba, Viva Jóga Vítkovice, Santosha Yoga Studio Poruba)
    Přihlašte se k odběru newsletteru

    -

    Děkujeme za přihlášení!

    Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě.

    Něco se pokazilo, zkuste to ještě jednou.