V listopadu u nás začínají dva obory: Tradiční čínská medicína pro domácí použití a taky online Dietetika – zdravé stravování.

Jak správně jíst v jarním období

Jarní strava podle tradiční čínské medicíny a zdravého rozumu – pro zdraví a kondici!

Délka kurzu: 2 hodiny Kapacita: 30 lidí Adresa: Online Termín: 11. 3. 2021

Zveme vás na čtvrteční online přednášku s Mgr. Danielou Pilařovou, která je vhodná

  • pro všechny ty, kdo chtějí jíst v jarním období zdravě s ohledem na vládnoucí element dřeva (podle TCM)
  • pro zájemce o východní zásady zdravého stravování

Obsah:

  • element dřeva (a orgány játra–žlučník)
  • osobní konstituce: dřevo/oheň/země/kov/voda
  • jarní divoké byliny v kuchyni
  • konvenční jarní zelenina
  • jarní léčivé rostliny
  • účinky na organismus
  • recepty
  • tipy
300 Kč

Daniela Pilařová

Mgr. Daniela Pilařová je spoluzakladatelka a provozovatelka školy. V Shanti Academy působí jako lektorka jak ve škole alternativních medicín, tak jako jógová lektorka.

Více o lektorovi

Cíle přednášky

  • seznámit se s jarním obdobím z pohledu zdravého stravování
  • seznámit se s divokými bylinami, které můžeme použít na jarní stravu, zpracovat si je na zimu a zároveň je využívat pro stravu vhodnou pro játra a žlučník (jaro)
  • rozpoznat svoji tělesnou konstituci a umět hýčkat svou „dřevěnou“ část tak, aby byla játra harmoničtější a silnější
  • nabídka nejrůznějších způsobů úpravy vhodné jarní stravy
  • nabudování důvěry ve vlastní selský rozum, který by měl být věrným a cenným průvodcem znalostí

V ceně je zahrnuto:

  • lektorský výklad přes aplikaci Zoom
  • elektronická verze autorských skript
  • závěrečná diskuse

Nemáte čas, ale máte zájem?

  • přednášku je možné poslat v záznamu (formát mp4)

  • v tomto případě je cena přednášky stejná, jen svůj požadavek napište do poznámky při přihlašování

Fotogalerie

Během přednášky vás čekají i fotografické inspirace, z nichž ukázky vidíte níže.

Přihlašte se k odběru newsletteru

Z produkceVemírné kuře