Během prosincového víkendu oboru Mykoterapie k nám přijede pan Václav Láska, autor jedinečné knihy Láska je na houby (2023). 

Autor sám o sobě říká, že je člověk, který miluje mykologii a který strávil tisíce hodin nejen v lese, ale hlavně v kuchyni.

Co vás tedy s Václavem čeká?

  • určitě nesmírně zajímavé povídání o houbách, o jejich sběru, hledání lokalit
  • ale především o využití v kuchyni
  • když se totiž podíváme na klasickou českou „houbařskou“ kuchyni, najdeme stále totéž: houby v octě, smaženici, smažené kloboučky
  • Václav Láska ale experimentuje s uzením, mléčným kvašením, netradičním sušením a dalšími metodami úpravy hub pro kulinářské využití.


Přihlašte se k odběru newsletteru

-

Děkujeme za přihlášení!

Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě.

Něco se pokazilo, zkuste to ještě jednou.