V listopadu u nás začínají dva obory: Tradiční čínská medicína pro domácí použití a taky online Dietetika – zdravé stravování.

Uprostřed parného léta jsme v počtu čtyř účastnic a dvou lektorek v pohodlí rodinného domu vařily a vařily a vařily. A nakonec taky testovaly znalosti! Mrkněte na fotogalerii z jednotlivých dní…

První den: indická vegetariánská kuchyně

Druhý den: polévky, čočka, pomazánky, food styling

Třetí den: farmářské kuřecí (polévka), bio vepřové (plněné bramborové knedlíky), kynuté knedlíky plněné fazolovo-datlovou náplní, paštika z bio jater

Čtvrtý den: korejské palačinky, korejské bramboráky, čínské koláčky štěstí, kimči

Pátý den: lečo, korejská omeleta, na ochutnání laddu kuličky – a hlavně závěrečné zkoušky pro dvě odvážné!

Přihlašte se k odběru newsletteru

Z produkceVemírné kuře