Od nového školního roku můžete studovat TCM v Ostravě, Mykoterapii v Ostravě nebo Bylinkaření ve Zlíně!

Už jen představa vaření v těchto horkých dnech u žhavého sporáku v nás vyvolává lehké mdloby, ale tento jednoduchý a zdravý recept vás jistě nadchne. Pojďme si připravit LEHKÉ LETNÍ ŠPENÁTOVÉ SOUFFLÉ. Spařte listy špenátu a nasekejte. Dejte svařit 3-4 dl mléka s nakrájenou jarní cibulkou a bobkovým listem a nechte vychladit. Uvařte si těstoviny (zde špenátové od Fajna pasta). Udělejte bešamel z celozrnné špaldové mouky a mléka (bobkové listy vyndejte). Smíchejte špenát s bešamelem, osolte, opepřete, ochuťte muškátovým oříškem. Do směsi přidejte 3 žloutky a pak vmíchejte těstoviny, přidejte nakrájený cheddar (kvalitní dodal Rohlík.cz). Vše jemně spojte s bílkem ze 3 vajec, vlijte do vymaštěného pekáčku a dejte cca 30 minut zapéct na 190 stupňů. Podávejte se salátem.

Přihlašte se k odběru newsletteru

-

Děkujeme za přihlášení!

Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě.

Něco se pokazilo, zkuste to ještě jednou.