Obory pro tento školní rok obsazeny. Co takhle od nového TCM v Ostravě, Houbová terapie v Ostravě nebo Bylinky ve Zlíně?

Blog

Zde najdete aktuality od nás a taky zajímavé články na témata alternativních medicín, jógy a QiGongu!

Úvod do kaligrafie

16. 1. 2017

Úvod do této krásné výtvarné čínské disciplíny pod vedením Grigora Minasjana vás nadchne! Nejenže si můžete napsat své jméno v čínštině a pak si kresbu například pověsit doma nebo v práci, ale také se seznámíte se základy této prastaré techniky.

Vision Board

16. 1. 2017

Vision Board neboli Nástěnka splněných přání by u lidí, kteří chtějí vylepšit svůj život, měla být každoroční samozřejmostí. Zaměřením pozornosti a vědomí na své cíle totiž výrazně zvyšujeme pravděpodobnost, že opravdu nastanou, že dostaneme, co zrovna od života chceme a potřebujeme.

Co nás čeká v roce Ohnivého Kohouta?

16. 1. 2017

Co nás čeká po roce Ohnivé Opice v roce Ohnivého Kohouta? Vynikající Pavla Sýkorová vás zve na svou přednášku, během níž se dozvíte vše podstatné, co od tohoto roku můžete očekávat.

Čchi-kung pro nový rok

16. 1. 2017

Čchikungová sestava pro nový rok pod vedením naší šikovné lektorky čchi-kungu a lektorky TCM Academy Wendy Přistoupilové. Jemná hodinovka s jemným energetickým cvičením!

Napište si své jméno v čínštině

16. 1. 2017

Napište si své jméno v čínštině pod vedením čínského učitele 王熊珏, který vám navíc může čínskou podobu vašeho jména poslat i elektronicky ;-). Večer si pak své jméno můžete napsat i kaligraficky pod vedením Grigora Minasjana.

Plněné čínské knedlíčky

16. 1. 2017

Plněné čínské knedlíčky budeme během oslav nového roku obědvat – přesně tak, jak to v tento den probíhá v čínských rodinách. Připraví je Romana Farna, která o nich i něco popovídá. Budou upraveny pro středoevropské podmínky surovinami i náplní a mohou se stát inspirací pro vaše pravidelné domácí vaření ;-).

Orgánová sestava podle čchi-kungu

16. 1. 2017

Romana Zemánková s vámi projde po úvodním rozcvičení vynikající orgánovou sestavu k harmonizaci Zang-Fu (hlavních a vedlejších orgánů). Je to sestava vhodná pro každodenní cvičení se zřetelem k tomu, ve kterém ročním období cvičíme a která orgánová dvojice (trojice) je zrovna dominantní (a která v útlumu). Skvělý doplněk ke každodennímu cvičení j´ógy!

Létající lampiony štěstí

16. 1. 2017

Připravíme si krásné červené balony ve tvarech srdce a kruhu, něco si o nich povíme, nachystáme jejich „pohon“, napíšeme si, co si pro tento rok přejeme, a pak po setmění je vypustíme do ostravského nebe, ať doplují, kam mají, a přinesou nám vyplněná přání…

Snídaně podle tradiční čínské medicíny

16. 1. 2017

Nechte se překvapit, zda si slezinu zahřejete a připravíte na příjemný den polévkou nebo kaší – Romana Farna jako garantka studia dietetiky při TCM Academy vás zve na snídani tak, jak by měla vypadat v podmínkách střední Evropy s ročními výkyvy teplot a střídáním ročních dob.

28. 1.: Vítání nového čínského roku Ohnivého Kohouta

8. 1. 2017

POPRVÉ V OSTRAVĚ S NÁMI MŮŽETE OSLAVIT NOVÝ ČÍNSKÝ ROK! V sobotu 28. 1. vás čeká jemné cvičení čchi-kungu a orgánové sestavy, na přednášku o tom, co nám nový rok přinese, pravé čínské jídlo, snídani podle tradiční čínské medicíny a mnoho dalšího!  Podívejte se níže na bohatý program!

Kapacita účastníků cyklu přednášek Tradiční čínská medicíny pro veřejnost naplněna

5. 1. 2017

Na cyklus přednášek Základy TCM pro veřejnost, který bude zahájen 27. ledna 2017 v TCM Academy, Šubertova 4, Ostrava, už bohužel nemůžeme přihlásit další zájemce – stav je (více než) naplněn. V případě vážného zájmu dalších minimálně 10 lidí je možné od jara otevřít nový běh přednášek s termínem jaro-podzim 2017. Zájemci o případný druhý běh přednášek, pište prosím na adresu biodaniela@seznam.cz. Vaše kontakty si schovám a dám vědět cca koncem února, zda je možné další běh přednášek uskutečnit. Všem přeji krásný den! Daniela Pilařová, lektorka

Cvičení čchi-kungu s Wendy Přistoupilovou pro veřejnost i studenty TCMA

22. 12. 2016

Od prosince 2016 probíhá v Shanti Yoga Studiu (ve čtvrtky v podvečer) a v programu pro studenty TCM Academy (o studijních víkendech ráno) pravidelné cvičení čchi-kungu pod vedením Wendy Přistoupilové, terapeutky TCM v Ostravě a lektorky TCM Academy. Po rozkliknutí odkazu se dostanete k fotogalerii!

Přihlašte se k odběru newsletteru

-

Děkujeme za přihlášení!

Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě.

Něco se pokazilo, zkuste to ještě jednou.